5 Temel Unsurları için yangın kapısı
5 Temel Unsurları için yangın kapısı
Blog Article
Lazım bayilerimiz gerekse aracısız kâmilen satış olarak zirda bucak kayran illere hizmet vermekteyiz.
Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.
Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cenahı düzen opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kısım ile elan kesif kullanma sağlamlanabilir.
Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.
Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.
Belirtilen bu gün dilimleri bir bapnın yangına ne denli süre dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu konuda tetik cereyan etmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 an de dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.
Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.
Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.
Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.
Yangın bapsı, isminden de Yangın Merdiveni Kapısı anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.
Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına düzenınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.
Madde 3- Kaçış merdiveni gestaltnın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması gereken kimi kurallar bulunan. Mesela; bir strüktürnın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden şu denli ise yapı dışına peyda merdiven dokumalmasına ruhsat verilmemektedir.
Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi üzere gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, henüz yapı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.